top of page

Köpvillkor

ALLMÄNT

 

Dessa köpvillkor tillämpas på samtliga varor som säljs via WAIK webbshop och omfattar varumärket WAIK.

 

Webbshopen ägs av:

 

Rangen AB / WAIK
Lilla Kolborydsvägen 48
443 92 Lerum
SWEDEN
Organisationsnummer: 559239-5247

 

FRAKT, KOSTNAD OCH LEVERANS

 

Varje vara anges med pris inklusive moms och i SEK.

Fraktkostnad inom Sverige 59:- SEK

Leveranstid 2-4 dagar om ingen annan information anges.

Betalning sker via kortbetalning eller Klarna. I dagsläget accepterar vi Visa, Mastercard, och American Express för kortbetalningar. Vi levererar endast inom Sveriges gränser. Leverans sker med DHL och Schenker inom Sverige.

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar och bristande lagersaldo som kan uppstå vid tekniska problem. Alla beställningar som kommer in via webbshopen måste godkännas av WAIK innan dessa bekräftas.

 

RETUR & ÅNGERRÄTT

 

Du har full rätt att byta till annan vara, storlek eller helt ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerperioden räknas från det datum då du mottagit varan. Du får då själv stå för kostnaden för frakten vid retur. Frakt vid byte av plagg är kostnadsfritt. Naturligtvis får du prova ditt plagg men om du returnerar varan skall den vara i samma skick som vid leverans, med etikett och i originalförpackning. Innan du skickar en retur, vänligen skicka oss först ett mejl med ditt ordernummer.

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

 

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig eller ofullständig kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post info@waik.se

 

REKLAMATIONER

 

Om en vara inte uppfyller vad vi lovat, kontakta WAIK så hjälper vi dig.

mail: info@waik.se

tel: +46 739 85 01 50

bottom of page