top of page
2002-3346-3.jpg

WAIK startades av två personer med en gemensam passion - för en revolutionerande stickteknik, världens finaste naturmaterial och att skapa saker från grunden med högsta kvalitet. Vi satte i verket en vision att göra kläder på ett helt nytt och eget sätt, i Sverige. Visionen om en klädrevolution från grunden.

 

Det är WAIK - och vi startade 2020.

Välkommen.

Vi är vår egna fabrik20 minuter utanför Göteborg, här ligger WAIK och här tillverkar vi alla kläder.

 

Vår tillverkning bygger på en unik kombination av en hantverksprocess ihop med revolutionerande 3D-teknik. Därigenom bygger vi kvalitet från grunden i alla kläder.

 

Vi använder noga utvalda naturliga material av några av världens finaste kvaliteter. Med tillverkning och material i världsklass bygger vi en helhet som ger dig kläder som är både är exklusiva, bekväma och lättskötta - allt i ett.

 

WAIK tillverkar kläder lokalt i Sverige men med världen som mått i kvalitet. 

Made in Sweden by WAIK

skog (3 av 7).jpg

Högkvalitetskläder tillverkade i Sverige

"Vår passion är att skapa riktigt bra kläder - från grunden och med världens bästa material. Vi utmanar vad kläder är, hur de tillverkas och gör kläder med en helt ny typ av kvalitet."

/Maria
Grundare, designer, tillverkare WAIK

Hello!

Vi är WAIK

Ett familjeföretag. Två grundare och det är vi som driver WAIK. Från idé, till design, konstruktion och tillverkning - det är vi som gör det. WAIK är ett företag utan mellanhänder. Alla steg i tillverkningen görs av oss, hos oss, och direkt till dig. 

 

Vi fascineras av naturens material och dess egenskaper. Vi har valt ut och använder några av världens finaste kvaliteter i våra plagg

Här är det inte säsong och trender som styr, utan vi gör kläder som med olika material, struktur och stil gör att du kan använda dem i olika kombinationer, väder, tillfälle och aktivitet

"There is no temporary in Quality"

Alla kläder hos WAIK är gjorda efter samma princip och har samma höga kvalitet - så att du inte behöver fundera på sådana saker. Det ska vara enkelt att köpa bra grejer. Vi har gjort det enklare än någonsin.

/ Maria & Fredrik

bottom of page